We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Tuesday
10
APR

Konkurset Kombëtare me Maturantët #2018

10:00
17:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Vijojnë regjistrimet e maturantëve për konkursin kombëtar Sipërmarrësit e së Nesërmes, Edicioni 8 dhe Juristët e së Nesërmes, Edicioni 4, organizuar nga #TBU në bashkëpunim me kompanitë dhe bankat më të mëdha të vendit, si dhe me vlerësimin dhe inkurajimin e MASR. ✅

Të suprizuar nga interesi i lartë i maturantëve për t'u regjistruar në të dy konkurset. 💪 Mirënjohje për angazhimin mësuesve, drejtuesve të gjimnazeve, përfaqësuesve të DAR/ZA-ve, partnerëve të biznesit, si dhe ekipit organizativ të mrekullueshëm të #TBU! 😇

Për secilin konkurs do të ketë disa kategori çmimesh dhe fituesish. Fituesit do të përfitojnë mbështetje financiare për bursa studimi në TBU dhe çmime të veçanta nga mbështetësit e konkursit. 💰 🎯 🏆

Inkurajojmë maturantët e apasionuar e me prirje në sipërmarrje apo në jurisprudencë të formojnë ekipe dhe të regjistrohen në njërin apo të dy konkurset. 👏

Regjistrimi kryhet online në linkun: bit.ly/tbuedual. 👩‍💻 👨‍💻
Afati i fundit i regjistrimit: 31 Mars 2018. 📆

Informohuni mbi për fazat, afatet, metodën, çmimet fituese, etj, në linkun: https://tbu.edu.al/files/tbu_rregullore_konkurset_2018.pdf 💡

Na kontaktoni në: +355 68 360 0725 dhe/ose e-mail: info@tbu.edu.al.