We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
12
APR

LUFTA E TRETË BOTËRORE 12.04.2018 e enjte 20h ne Teatrin ODA

20:00
21:30
Teatri ODA
Event organized by Teatri ODA

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Repriza e redhes e komedise
LUFTA E TRETË BOTËRORE
ndoshta, diçka diçka, s’po di s’po di...
12.04.2018 e enjte ora 20:00 ne Teatrin ODA

Rezervimi i biletave 038/049 246 555 ose me mesazh ne Facebook
https://m.facebook.com/teatrioda/


Cmimi 3 euro.
Per studente, pensioniste e kategori sociale: 1.5 euro

LUFTA E TRETË BOTËRtORE
ndoshta, diçka diçka, s’po di s’po di...

Shkruar nga: Lirak Çelaj dhe Rozafa Çelaj
Regjia: Florent Mehmeti
Asistent regjie: Rozafa Çelaj
Kostumet: Vesa Kraja

Luajnë: Kushtrim Qerimi, Rina Krasniqi, Gojart Kqiku, Daniela Markaj, Kaltrinë Zeneli, Flamur Ahmeti

Përkrahur nga: MKRS dhe Melodia PX

Venue

Teatri ODA