We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
14
APR

Apliko për bursa të shkollimit 2018

10:00
12:00
The British School of Kosova
Event organized by The British School of Kosova

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

The British School of Kosova, ka hapur konkursin (afati i prillit) për aplikim për bursa të shkollimit një vjeqar, për të gjithë kandidatët që dëshirojnë të regjistrohen në klasën e 6, 7, 8, 9, 10 dhe 11-të.

💡Aplikimi është i hapur deri më 12 prill 2018, në ora 16:00.
Ndërsa, data e mbajtjes së testit për bursa është 14 prill 2018, ora 10:00, në objektet e BSK-së.

Aplikimi mund të bëhet përmes plotësimit të formularit që gjendet ne linkun: https://britishschoolkosova.com/bursa2018/

Varësisht nga rezultati i testimit, nxënësit mund të kenë mundësinë të fitojnë bursa në vlerë prej 10% deri në 100% të kostos së shkollimit! 💯

PËR ÇDO INFORMATË SHTESË, JU LUTEM KONTAKTONI SHKOLLËN NË:
📞 +383 38 / 600 888
📱+377 45 / 150 130
📧 info@britishschoolkosova.com