We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
07
APR

Tradita Greke / 65 € për person, 2 Netë Hotel (F+M)

06:00
17:00
Kulturore Albania
Event organized by Kulturore Albania

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Tradita Greke / 65 € për person, 2 Netë Hotel (F+M)

Në çmim përfshihen:

• Akomodimi në Hotel 3* me mëngjes.
• Transporti me autobus komod sipas itinerarit
• Pagesat rrugore dhe doganore.
• Shoqëruesi i agjencisë përgjatë gjithë udhëtimit.

Për më shumë informacion klikoni në linkun e mëposhtëm:
http://kulturore.al/tradita-greke/