We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
30
MAR

Вработување !

17:00
17:00
Victorian
Event organized by Victorian

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

#Victorianpub има потреба од 2 девојки за работа . Работна позиција шанк и послужување !
2 лица за работа во магацин .
Со или без работно искуство.
Сите заинтересирани можат слободно да не посетат во просториите на #Victorian или контактирајтене на 077 696938 .

Venue

Victorian