We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Sunday
15
APR

Spring Group Fitness Launch

08:15
12:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Join us for a great line up of new spring classes!

BOXING w/Heather (S1) - 8:15 - 9:00 AM (45 min)

BODYCOMBAT (S2) - 9:00-9:30 AM (30 min)

BODYATTACK (S2) - 9:35-10:05 AM (30 min)

BODYPUMP (S1) - 10:15-11:00 AM (45 min)

BODYFLOW (S2) - 10:15-11:00 AM (45 min)

RPM (S3) - 10:15-11:00 AM (45 min)

CXWORX (S2) - 11:00-11:30 AM (30 min)

SPRINT (S3) - 11:40-12:10 PM (30 min)