We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
06
APR

Zakynthos, kaltërsia e Jonit / 145 € personi, 3 Netë (M+D)

04:00
17:00
Kulturore Albania
Event organized by Kulturore Albania

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Zakynthos, kaltërsia e Jonit / 145 € personi, 3 Netë (M+D)

Në cmim përfshihen:

• Akomodimi në hotel 3*** me mëngjes dhe darke.
• Transporti me autobus komod sipas itinerarit.
• Pagesat rrugore dhe doganore.
• Shoqëruesi i agjencisë përgjatë gjithë udhëtimit.
• Bileta e tragetit

Për më shumë informacion klikoni në linkun e mëposhtëm:
http://kulturore.al/zakynthos-kaltersia-e-jonit/