We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Elbasaniim.al

Elbasaniim.al

Hotel Turizmi, kati 3, zyra 313, Elbasan, Elbasan, 1001, Albania

Get Directions

+355 54 515 727

Work hours Add information
About Elbasaniim.al ofron një gamë të gjerë shërbimesh online për qytetin dhe qarkun e Elbasanit, si njoftime për shitje apo blerje, dhënie apo marrje me qera, njoftime për punësim apo shërbime, për oferta, okazione, evente, reklamim, artikuj,etj.
Elbasaniim.al cover
Description Sajt uebi
Founded 05.12.2017
Products Postim njoftimesh, krijim dhe postim artikujsh promovues, postim ofertash dhe okazionesh, reklamim online, njoftime sherbimesh apo eventesh, etj
  • Hotel Turizmi, kati 3, zyra 313, Elbasan, Elbasan, 1001, Albania
  • Get Directions