We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Erasmus + Goce Delcev University

Erasmus + Goce Delcev University

Stip, Macedonia

Get Directions

Add phone number

Categories
Work hours Add information
About The life-long learning programme Erasmus+ enables the student and staff mobility between the Erasmus partner institutions.
Erasmus + Goce Delcev University cover
Mission Проектите за учениците и професорите овозможуваат корисниците да патуваат во друга програмска држава за учење, работа, предавања воедно да обучуваат или развиваат професионални вештини и компетенции.
Во склоп на Еразмус+ мобилностите содржани се проекти кои е потребно да бидат менаџирани и спроведени од организациите. Физичките лица не се подобни за аплициранње. Овој пристап е во насока на подобрување и зголемување на нивото на проектите и зголемување на импактот од истите.

Линк до Националната Агенција во Р.Македонија:
http://na.org.mk/index.php/mk/pochetna.html
Description Add information

Similar places nearby