We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
FALCONE CAFFE EKSPRES ITALIAN nga "FS intertrade shpk"

FALCONE CAFFE EKSPRES ITALIAN nga "FS intertrade shpk"

Rruga Dom mark Dushi 42, Tirane, 1057

Get Directions

+355696042801

Categories
Work hours Add information
About Distributor per kafe dhe ekspres kafe
FALCONE CAFFE EKSPRES ITALIAN nga "FS intertrade shpk" cover
Mission Falcone Kafe Albania - Distributori zyrtar në Shqipëri. Kompani importuese me seli ne Tiranë dhe fabrikë ne Lagonegro të Italisë, aktiviteti kryesor i së cilës është furnizimi i mishelave më te mira të kafesë
Description Falcone Kafe Albania - Distributori zyrtar në Shqipëri. Kompani importuese me seli ne Tiranë dhe fabrikë ne Lagonegro të Italisë, aktiviteti kryesor i së cilës është furnizimi i mishelave më te mira të kafesë.
Sherbim asistence teknike per aparate ekspressi.
Ekspres kafe ne perdorim.Profesional rezistent nga ngarkesa dhe fluksi i punes, te fuqishme dhe te besueshme, zgjedhje ideale per nje ekspres qe shijohet si ne bar. Konsum i ulet i energjise elektrike e ben ideal per perdorim te gjere kudo ndodheni
Founded 1953
Products ESPRESSO MISCELA BAR - EKSPRES PER PERDORIM PROFESIONALE ME KILOGRAM
BUSTINA CIALDE MONODOSE - PAKETIM 150 CP
PERZJERES PAKETIM MONODOZE 50 CP
BUSTINA SHEQER MONODOZE PAKETIM 150 CP & 10 KG
GOTA KAFE 3 OZ PLASTIKE - PAKETIM 50 CP
Aparat ekspres profesional 2 dhe 3 grupsh
aparat ekspres gjysme profesionale me cialde bustina

Similar places nearby