We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Farmasi Macedonia

Farmasi Macedonia

ul. Dame Gruev br.14/II, DTC Inteks, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

Add phone number

Categories
Work hours Add information
About Ako sakate da se neguvate zdravo i na priroden nacin...togas FARMASI E VASIOT IZBOR
Farmasi Macedonia cover
Mission Нашата Мисија е мисијата на нашиот основач Dr.C.Tuna:
Вработените и соработниците се најважното нешто во компанијата и инвестирањето во нивната добросостојба и едукација е НАЈВАЖНО.
Description Почитувани наши ФАНОВИ, Консултанти и Лидери,

Добре дојдовте во светот на нашата прекрасна компанија Фармаси Козметикс, која секогаш ги отовора вратите на секој кој сака да го истражи.

Со години, претставува една од водечките компании во целиот Свет. По 46 годишна вклученост и работа на полето на медицината, во 1995 година, Dr. C. Tuna ги основа компаниите TANALIZE Cosmetics и FARMASI Brands за подоцна да ги обедини во FARMASI Cosmetics.
Денес, е распространета во 119 држави на сите континети, со палета од повеќе од 2000 производи и дневно производство од преку 1000 тони козметика и други производи, со преку 350 милиони клиенти и консументи.
Уникатното кај оваа компанија е тоа што зданието содржи 5 одделни фабрики, поставени една покрај друга, произведувајќи производи за Лична хигиена, Влажни марамчиња, Декоративна козметика, Пластични пакувања и туби, правејќи го FARMASI Cosmetics комплетно и интегрирано здание. Компанијата Фармаси е најголемата интегрирана фабрика во Европа. Сите производи вклучувајќи ја и нивната амбалажа се произведува во самата фабрика во Истанбул, Турција. Фабриката е изградена на површина од 40.000 м2, што е површина на околу 14 фудбалски игралишта, сместена во чиста природна околина. Водата која се користи во производниот процес е од природните резервоари под земјата. Фабриката нема оџаци и не ја загадува околината, а енергијата која се троши се рециклира и се користи повторно за процесите во фабриката и за нејзиното загревање. Зградата е енергетски ефикасна и е по најновите еколошки стандарди.
Секој месец од министерството за здравство и агрикултура во Турција доаѓаат доктори кои земаат примероци од продуктите и ги тестираат. Затоа нашите продукти ги имаат сите сертификати и истиот квалитет секаде во Светот.

Во последните 3 години, менаџментот на нашата компанија ја промени политиката на продажба и од продажба во малопродажни центри, постепено преминува во Мулти Левел Компанија, односно директен начин на продажба.
Целта на компанијат
Founded Dr. C. Tuna
Products -Лична хигиена,
-Декоративна козметика,
-Аромати
-Влажни марамчиња,
-Пластични пакувања и туби
  • ul. Dame Gruev br.14/II, DTC Inteks, Skopje, 1000, Macedonia
  • Get Directions

Similar places nearby