We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Fizioterapia 'Relax'

Fizioterapia 'Relax'

Faik Konica, Pejë, 30000, Kosovo

Get Directions

+377 44 566 006

Add link to website

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 09:00 – 18:00 SA 09:00 – 18:00
TU 09:00 – 18:00 SU closed
WE 09:00 – 18:00
TH 09:00 – 18:00
FR 09:00 – 18:00
About Fizioterapia 'Relax'
Fizioterapia 'Relax' cover
Description Në Ordincancën e Fizioterapisë 'Relax' ofrohen shërbime të terapisë fizikale dhe masazhë relaksuese nga stafi i kualifikuar.
Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni në numrat e tel. 044/566-006, 049/450-149, 049/639-108 nga ora 09:00 deri në orën 18:00 çdo ditë.
Gjithashtu mund të na shkruani në faqen tonë në Facebook për çdo gjë që jeni të interesuar rreth shërbimeve tona (informata,caktim terminesh apo këshillime).

Similar places nearby