We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Fryma E Re Demokratike Dega London

Fryma E Re Demokratike Dega London

London, W2 1EG, United Kingdom

Get Directions

Add phone number

Add link to website

Categories
Work hours Add information
About Mishëron në programin dhe veprimtarinë e saj interesat më të shenjta të kësaj shoqërie për prosperitet ekonomik, demokraci funksionale dhe shtet të së drej
Fryma E Re Demokratike Dega London cover
Mission About
Mishëron në programin dhe veprimtarinë e saj interesat më të shenjta të kësaj shoqërie për prosperitet ekonomik, demokraci funksionale dhe shtet të së drejtës. www.frd.al | www.twitter.com/FRDemokratike
Mission
Fryma e Re Demokratike është e bindur se me vizionin e saj do të japë një kontribut të çmuar në rikthimin e besimit të miqve të Shqipërisë te vullneti dhe aftësitë e qytetarëve shqiptarë për të ndërtuar një demokraci funksionale, duke i shërbyer kështu integrimit të shpejtë të vendit tonë në Bashkimin Europian.
Description
Nga pikëpamja e funksionimit të brendshëm, Fryma e Re Demokratike do të jetë një parti që do i japë anëtarit vendin që meriton. Zgjedhja e kryetarit të partisë do të bëhet qysh në fillim sipas parimit “një anëtar një votë”. Kryetari do të ketë mandat të kufizuar, me të drejtë rizgjedhje vetëm një herë. Po ashtu edhe kryetarët e degëve të rretheve. Do të vendoset me themel standarti demokratik i mu...See more
Description Add information
Founded london

Similar places nearby