We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Hotel Restaurant  "Ignatia"

Hotel Restaurant "Ignatia"

Rr. ilindeska 99, Gostivar, 1230, Macedonia

Get Directions

042 288 802

Add link to website

Categories
Work hours Add information
About Hotel Restaurant "IGNATIA" Gostivar -
"IGNATIA" emer qe asecon ne të përkryeren
Gjendet Në Dalje Të qytetit Gostivar, ne magjistralen Gostivar-Tetovë
Food styles Breakfast, Diners, Fast Food, Italian, Pizza, Sandwiches, Turkish
Restaurant specialties Breakfast, Coffee, Dinner, Drinks
Restaurant services Groups, Kids, Outdoor, Reserve
Hotel Restaurant  "Ignatia" cover
Description Me nje ambient elegant dhe bashkohor , me nje meny te begatshme te ushqimeve .
Hotel Restaurant "Ignatia" ofron kushte të përshtatshme per cdo lloj organizimi familjar dhe biznesor.
Me ngjyra te ngrohta , ndricim te përshtatshem , per cdo lloj organizimi dhe nje atmosfer te kendshme .
Hotel Restaurant "Ignatia" eshte vend ideal edhe per organizime te ndryshme pune si : Seminare , Tribuna ,pritje e deligacioneve te jashtme e tjer .
Ekskluziviteti dhe Komoditeti esht i Garantuar , ashtu siq esht sherbimi i Staff-it profesional
"Ignatia" eshte emer qe asecon ne te perkryeren .
Gjendet Ne dalje te qytetit ne Magjistralen Gostivar-Tetovë
General manager Suad Ismaili

Similar places nearby