We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Illyrian Fitness

Illyrian Fitness

Lagjia 17, Rruga Dalip Peza, Pallati 14/1, Durrës, 2001, Albania

Get Directions

+355682911777

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 08:00 – 22:30 SA 08:00 – 22:30
TU 08:00 – 22:30 SU 08:00 – 16:00
WE 08:00 – 22:30
TH 09:00 – 17:00
FR 08:00 – 22:30
About Të prirur për të qenë të parët…

Stafi ynë i trajnuar dhe i kualifikuar është i gatshëm për të ndihmuar çdo klient për të arritur qëllimet e stërvitjes. Informohuni pë trajnerët personal, nuk do të besoni rezultatet që ju mund të a
Illyrian Fitness cover
Description Të prirur për të qenë të parët…

Stafi ynë i trajnuar dhe i kualifikuar është i gatshëm për të ndihmuar çdo klient për të arritur qëllimet e stërvitjes. Informohuni pë trajnerët personal, nuk do të besoni rezultatet që ju mund të a
Founded 05/01/2018
  • Lagjia 17, Rruga Dalip Peza, Pallati 14/1, Durrës, 2001, Albania
  • Get Directions

Similar places nearby