We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
İpek Yunus Emre Enstitüsü - Instituti Junus Emre Pejë

İpek Yunus Emre Enstitüsü - Instituti Junus Emre Pejë

Rr.Enver Hadri No.79, Ipek, 30000, Kosovo

Get Directions

+381 (0) 39 421 689

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 09:00 – 20:00 SA closed
TU 09:00 – 20:00 SU closed
WE 09:00 – 20:00
TH 09:00 – 20:00
FR 09:00 – 20:00
About İpek Yunus Emre Enstitüsü
******
Instituti Junus Emre Pejë
İpek Yunus Emre Enstitüsü - Instituti Junus Emre Pejë cover
Description Türkiye'yi, kültürel mirasını, Türk dilini, kültürünü ve sanatını tanıtmak, Türkiye'nin diğer ülkeler ile dostluğunu geliştirmek, kültürel alışverişini arttırmak, bununla ilgili yurt içi ve yurt dışındaki bilgi ve belgeleri dünyanın istifadesine sunmak, Türk dili, kültürü ve sanatı alanlarında eğitim almak isteyenlere yurt dışında hizmet vermek.

************
Instituti shërben për njohjen e Turqisë, gjuhës, trashëgimisë, artit e kulturës, ngritjen e bashkëpunimit dhe zgjerimin e linjës së marrëdhënieve mes Turqisë dhe shteteve tjera. Po ashtu ofron mundësit e shërbime për paraqitjen e informacioneve dhe dokumenteve brenda dhe jashtë vendit. Instituti shërben jashtë vendit për ata që duan të studiojnë në fushën e gjuhës, kulturës dhe artit turk.

Similar places nearby