We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Italia Travel

Italia Travel

Rruga Fortuzi, Tirana, 1010, Albania

Get Directions

+355 69 47 28 743

Add link to website

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 08:00 – 20:00 SA 08:00 – 20:00
TU 08:00 – 20:00 SU 08:00 – 20:00
WE 08:00 – 20:00
TH 08:00 – 20:00
FR 08:00 – 20:00
Italia Travel cover
Description Paketa turistike, pushime verore e dimërore,
bileta udhëtimi për avion, traget dhe autobus,
sigurim shëndeti dhe automjetesh,
paketa për në banjat termale të Dibrës,
vizita të organizuara në horat arbëreshe të Italisë,
guitë turistike - kulturore për arbëreshët në viset e Shqipërisë,
redaktime letrare e gjuhëspre, përkthime nga italishtja, përgatitje libri për botim,
mundësi bashkëpunimi me ne.
Founded 05/14/2012

Similar places nearby