We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Jetë o Jetë

Jetë o Jetë

Marigona Residence Q.T. Çarshia, Preoce, 10000, Kosovo

Get Directions

+38649596979

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 10:00 – 22:00 SA 10:00 – 22:00
TU 10:00 – 22:00 SU 10:00 – 22:00
WE 10:00 – 22:00
TH 10:00 – 22:00
FR 10:00 – 22:00
About Jetë o Jetë është qendër argëtuese për fëmijë, të rinjë dhe familjarë, me një hapësirë prej 400 m2 dhe gjendet në Q.T. “Çarshia” në Marigona Residence.
Jetë o Jetë cover
Description Jetë o Jetë është qendër argëtuese për fëmijë, të rinjë dhe familjarë, me një hapësirë prej 400 m2 dhe gjendet në Qendrën Tregtare “Çarshia” në lagjen Marigona Residence. Këtu të gjithë do të kenë mundësi të relaksohen dhe të kënaqen me më të dashurit e tyre, në një atmosferë të sigurtë dhe të pastër. Në Jetë o Jetë edhe shpirti fëmijëror i të riturve do të dal në pah.

Në Jetë o Jetë ofrohen shërbime të ndryshme:
- Pjesa e lojërave të buta për më të vegjëlit tanë
- Sony Play Station 4
- Kremtimi i ditëlindjeve
- Karaoke
- Aktivitete të ndryshme atraktive për fëmijë
- Lojëra të ndryshme argëtuese për më të rritur
- Ushqimet e preferuara të fëmijëve tanë: hot dog, tost, palagaqa dhe akullore
- Pije të ndryshme freskuese dhe të nxehta
  • Marigona Residence Q.T. Çarshia, Preoce, 10000, Kosovo
  • Get Directions

Similar places nearby