We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Just Design

Just Design

2, Orce Martinov , Veles, 1400, Macedonia

Get Directions

+38971398893

Categories
Work hours Add information
About Ние ги нудиме најновите трендови, идеи, модерна архитектура и дизајн на внатрешен дизајн за вашата инспирација. Секоја идеја и инспирација за украсување на домот е прикажана во реална 3D проекција.
Just Design cover
Mission Нашите водечки принципи осигуруваат дека ние пренесуваме страст кон клиентот и постојано го испорачуваме највисокото можно искуство со услугите; применуваме највисоки стандарди за извонредност на дизајнот; и постојано се стремиме да го зголемиме нашиот придонес кон заедницата.
Description Нашата визија е да создадеме незаборавно искуство за нашите клиенти, а истовремено да го подобриме квалитетот на животот за сите што ги опслужуваме.
Founded 2017

Similar places nearby