We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Kec - Digital Marketing and Strategy

Kec - Digital Marketing and Strategy

Strumica, Macedonia

Get Directions

075878182

Categories
Work hours Add information
About Дигитален маркетинг и стратегија!
www.kec.mk
Kec - Digital Marketing and Strategy cover
Mission Нашата мисија е да ги оствариме Вашите цели уште пред да ги осознаете.
Description Доколку имате одредена визија, ќе изнајдеме решенија кои ќе ги дадат очекуваните резултати. Доколку имате производ, услуга која вреди, а само Вие тоа го знаете, дозволете ни да се погрижиме секој да дознае. Создаваме приказна, која е вистинска и долгорочна и која ќе се пренесува вирално помеѓу луѓето, приказна која се памети.
Founded 07.06.2016
Products Стратегии, креирање и одржување на социјални медиуми
Интегрирани маркетинг стратегии
Онлајн реклами
Веб сајтови
Консултации
SEO

Similar places nearby