We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Klinika dentare "Dendia''

Klinika dentare "Dendia''

Gjorche Petrov 26, Tetovo, 1200, Macedonia

Get Directions

+38944336 869

Add link to website

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 09:00 – 19:00 SA 12:00 – 16:00
TU 09:00 – 19:00 SU closed
WE 09:00 – 19:00
TH 09:00 – 19:00
FR 09:00 – 19:00
About Plotësimi i kërkesave për restaurim funkcional dhe estetik të pacientëve, duke përdorur metoda bashkëkohore dhe të padhimbshme gjatë punës tonë, për aritjen e kënaqësisë së pacientëve, që paraqet edhe kënaqësinë tonë
Klinika dentare "Dendia'' cover
Description ’ Bukuria e fytyrës vjen me bukurinë e qeshjes tuaj ‘’
Founded 01.03.2001
Products Stomatologjia kozmetike: Zbardhja e dhëmbëve, polirimi i dhëmbëve, ngjitja e cirkon dhe gurëzve të cmuar në dhëmbët e frontit.
Stomatologjia estetike: Urat dhe kunorat jo-metalike-cirkonium, laminatet porcelanike
Stomatologjia rekonstruktive:
a) protetika fikse dhe mobile- Urat dhe kunorat metal-keramike ( porcelan), "wisil" protezat pa ose me siteme të ndryshme të ateçmenëve, proteza parciale klasike, proteza totale klasike
b) Ortopedia e dhëmbëve dhe e nofullave (ortodoncioni)-trajtimi i çregullimeve në renditjen dhe vendndodhjen e dhëmbëve, trajtim i nofullave -trajtim me aparate ortodontike bashkëkohore mobile dhe fikse , në bashkpunim me spec. ortodont
b) Mbushjet (plombat) -Mbushjet estetike në baze të kompoziteve të gjeneratës së IV (nano-teknologjia),
Stomatologjia terapeutike
a_Shërimi i sëmundjeve të dhëmbëve, shërimi i kanaleve të dheëmbëve, mbushja e përkohshme dhe definitive e kanaleve të dhëmbëve
b) Shërimi i sëmundjeve të gojës-Pastrimi i depozitimeve të forta në dhëmbët ("guri i dhëmbëve"), patrimi i depozitimeve të buta të dhëmbëve ( "plaku dental"). stomatitet, hielitet, sëmundja aftoze, sëmundjet mikotike te shprazetirës së gojës, sëmundjet virale etj
Stomatologjia kirurgjike-Ekstrakcionet e dhëmbëve të qumshtit dhe dhëmbëve të përhershëm, ekstrakcion i rënjëve të mbetura

Similar places nearby