We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Klinika Medica+

Klinika Medica+

Rr.Musli Kuqi, Pristina, 10000, Kosovo

Get Directions

+37745999335

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 09:00 – 19:00 SA 09:00 – 19:00
TU 09:00 – 19:00 SU closed
WE 09:00 – 19:00
TH 09:00 – 19:00
FR 09:00 – 19:00
Klinika Medica+ cover
Description ‘Medica +’ posedon teknologjinë më të avancuar në Ballkan momentalisht, Voluson E10 BT17, ultrazëri i vitit 2017 nga Voluson dhe General Electric Healthcare.

Kontakt: +377 44 974 566 dhe +381 38 541 240 janë numrat për kontakt për ‘Medica +’.

Similar places nearby