We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Qendra Shëndetësore "Shpresë për Shkodrën"

Qendra Shëndetësore "Shpresë për Shkodrën"

Rruga, Hoti, Shkodër, Nr. 6, Albania

Get Directions

355696056417

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 08:00 – 19:00 SA 08:00 – 19:00
TU 08:00 – 19:00 SU closed
WE 08:00 – 19:00
TH 08:00 – 19:00
FR 08:00 – 19:00
About Klinika "Shpresë për Shkodrën" është një qendër shëndetësore që ofron kontrolle dhe trajtime të përgjithëshme për shëndetin tuaj.
Qendra Shëndetësore "Shpresë për Shkodrën" cover
Mission Qëllimi dhe synimi ynë është të ofrojmë, një shërbim shëndetësor të ndershëm dhe korrekt.Të jemi pranë pacientit me përkujdesjen dhe mirësjelljen më të mirë të mundur.
Description Add information
Founded 2015

Similar places nearby