We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Konekt Festival

Konekt Festival

konektfestival@gmail.com, Skopje, Macedonia

Get Directions

Add phone number

Add link to website

Categories
Work hours Add information
About Средношколски проект под името „Конект Фестивал“.
Konekt Festival cover
Description „Конект Фестивал“ е проект инициран од средношколци и средношколските заедници на пет скопски гимназии. Фестивалот се содржи од повеќе споредни настани кој се одржуваат во самите средни училишта и опфаќаат тематика од музика, уметност, едукација како и други креативни содржини. Настаните имаат за цел да ги поттикнат средношколците на поголемо здружување, и да ги мотивираат да учевствуваат и организираат настани од воншколски карактер.

Similar places nearby