We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
KRUJA - Let's talk

KRUJA - Let's talk

Kruje, Krujë, 0000111, Albania

Get Directions

Add phone number

Add link to website

Categories
Work hours Add information
About “KRUJA – Let’s talk” shpreson të bashkojë në bashkëbisedim të gjithë krutanët që janë në Krujë, ata që janë larguar, ata që presin të largohen dhe ata që punojnë për t’u kthyer,dhe... të gjithë miqtë e Krujës...
KRUJA - Let's talk cover
Mission Per nje qytetari te pergjegjshme ne nje qytet me te mire
Description Add information
Founded 09/22/2009

Similar places nearby