We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
L&M Comercial

L&M Comercial

Tirana 14 shkozet, Durrës, 2000, Albania

Get Directions

+355 692031565

Categories
Work hours Add information
About Produkte Artizanale per enoteka, restorante dhe piceri.
L&M Comercial cover
Description Idea Vino eshte nje marke e kompanise LM Comercial e cila ushtron aktivitet ne fushen e Import-Export kryesisht me vendin fqinj, Italine. E krijuar ne vitin 2012, LM Comercial importon kryesisht Vere, Miell per pica si dhe produkte te tjera per restorante dhe enoteka.

LM Comercial drejtohet nga nje staf profesionistesh te certifikuar ne fushen e enologjise. Per kete arsye vererat qe importohen jane mjaft cilesore dhe kantinat me te cilat ka partneritet jane te perzgjedhura me kujdes per te sjelle ne treg nje shije te holle dhe elegante e cila ben diferencen mes shume produktesh te tjera.

Gjithashtu LM Comercial kujdeset per te respektuar rregullat dhe kushtet e tregut europian si ne sigurimin e cilesise ashtu dhe kushteve teknike, higjeno-sanitare etj.

Qellimi yne eshte te jemi sa me afer zhvillimeve te tregut dhe te sjellim gjithmone produktet me cilesore te mundeshme me profesionalizem ne menyre qe te fitojme besimin e klienteve tane dhe te behemi zgjedhja e tyre e pare.

Suksesi i kesaj kompanie i dedikohet prodhuesve, te cilet jane partneret tane ne biznes, kantinat si dhe fabrikat qe me pervojen dhe teknologjine e tyre nuk na zhgenjejne kurre. Gjithashtu ky sukses do ishte i pamundur pa ndihmen e stafit tone profesionist dhe te perkushtuar, te cilet supervizojne ne cdo moment tregun, risite e tij, dhe jane prane klientit ne cdo kohe, duke i dhene atij rendesine e merituar.

Similar places nearby