Let's do it Macedonia - Ајде Македонија

Let's do it Macedonia - Ајде Македонија

Stiv Naumov 3, B4-2/50, Municipality of Center, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

+389 78 259 528

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 09:00 – 21:00 SA closed
TU 09:00 – 21:00 SU closed
WE 09:00 – 21:00
TH 09:00 – 21:00
FR 09:00 – 21:00
About

Мисијата на Асоцијацијата е да овозможи одржлив систем за правилно управување со отпадот.

Let's do it Macedonia - Ајде Македонија cover
Description

Мисијата на Асоцијацијата е да овозможи одржлив систем за правилно управување со отпадот.

Founded 2011
Products Проект:
МАКЕДОНИЈА БЕЗ ОТПАД
  • Stiv Naumov 3, B4-2/50, Municipality of Center, Skopje, 1000, Macedonia
  • Get Directions
Similar places nearby