We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Levizja "Zgjohu Shqiptar"

Levizja "Zgjohu Shqiptar"

Komuna e Parisit, Tirana, 1060, Albania

Get Directions

+355 69 31 65556

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO closed SA closed
TU closed SU closed
WE closed
TH closed
FR closed
About Te publikojme te gjitha te fshehtat dhe padrejtesite qe na kane bere dhe qe vazhdojne te na bejne...
Levizja "Zgjohu Shqiptar" cover
Mission Te publikojme te gjitha te fshehtat dhe padrejtesite qe na kane bere dhe qe vazhdojne te na bejne.E verteta zhytet por nuk mbytet! Zeri i faqes tone mund te ndryshoje disa njerez.... shume zera mund te ndryshojne boten...
Description Ne videon me poshte do te shikoni misionin tone te pare, ate te kunder regjistrimit te popullsise mbi baza etnike dhe fetare. Te gjitha detajet qe ne kemi dhene per kete ceshtje te padrejte qe i behej kombit Shqiptar...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w5V6GOsdtc0
Founded © 2010

Similar places nearby