We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Lexo al - Sport

Lexo al - Sport

Tirana, 1001, Albania

Get Directions

Add phone number

Categories
Work hours Add information
About Lajmet e fundit sportive
Lexo al - Sport cover
Description Thënia e të vërtetës, informimi në kohë reale por sigurisht edhe përcjellja e çdo shqetësimi, ndodhie, ndjesie e cila vjen nga qytetarët në redaksinë tonë, është misioni ynë.

Në kohën kur mediat janë kthyer në vegla politike dhe ekonomike e ku është vënë në rrezik seriozisht e vërteta, ne, një grup gazetarësh të rinj në moshë kemi menduar të ndërmarrim një hap pë t'i shërbyer publikut me profesionalizëm dhe përkushtim.Analiza e fenomeneve dhe ngjarjeve është detyra jonë.

Mirë pritja e çdo komenti, ngjarjeje për tu bërë publike dhe shqetësimi për tu ndarë me opinionin publik, është ajo që na shkrin neve me publikun dhe na vë në shërbim të tij.

Dhënia e hapsirës për të rinjtë, është risia jonë. Secili prej jush mund të ndajë me ne një pikëpamje, pasi vetëm larmia e ideve sjell zhvillim dhe edukim.

Koha e gjobave pëballë të vertetës, duhet të marrë fund, ndaj Lexo.al është Online për të kontribuar në këtë mision.