We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Lindi Consalting -Accounting Office

Lindi Consalting -Accounting Office

Bul.Iliria (ish shtepia e vjeter e zjarrfiksve) nr.12, Tetovë, Macedonia

Get Directions

+389(44) 333 267

Add link to website

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 08:00 – 16:00 SA closed
TU 08:00 – 16:00 SU closed
WE 08:00 – 16:00
TH 08:00 – 16:00
FR 08:00 – 16:00
About Qendra për kontabilitet LINDI CONSALTING
Lindi Consalting -Accounting Office cover
Description Qendra për kontabilitet LINDI CONSALTING është themeluar vë vitin 1994 si SH.P.K.NJ. Tashmë 18 vite LINDI CONSALTING ofron korrektësi maksimale dhe respektim të rregullave të etikës profesionale në funksion të rritjes së efiçencës ndaj klientit.
LINDI CONSALTING përbëhet prej ekonomistëve të diplomuar të cilët posedojn përvojë, seriozitet, vendosshmëri dhe gjithmon të gatshëm t`ju përgjigjen kërkesave të klientëve.
Rrjeti i klientëve përfshinë biznese me profile të ndryshme edhe ate;
- ndërmarrje prodhuese,
- ndërmarrje tregtare,
- ndërmarrje shërbyese,
- noter,
- shoqata, etj.
Founded 1994
Products Qendra për Kontabilitet LINDI CONSALTING ofron keto sherbime:

- Mbajtje e kontabilitetit,
- Pregaditje e pasqyrave financiare ne perpputhje me SNK,
- Deklarim elektronik i TVSH (tatimi i vleres se shtuar),
- Deklarim elektrnonik i pagave
- Konsulencë për legjislacionin tatimor, procedur tatimore,
- Regjistrim biznesi, ndryshim statusi, mbyllje aktiviteti,
- Pregaditje dokumentash për kredi,
- Ankime të akteve të kontrollit të inspekorëve tatimor,
- Konsulencë fiskale dhe mbi taksat, etj.
  • Bul.Iliria (ish shtepia e vjeter e zjarrfiksve) nr.12, Tetovë, Macedonia
  • Get Directions

Similar places nearby