We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
MastrafizamSoundSystem

MastrafizamSoundSystem

HO ShI MIN 271, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

Add phone number

Categories
Work hours Add information
About MASTRAFIZAM CREW
MastrafizamSoundSystem cover
Description "MASTRAFIZAM SOUND SYSTEM" е проект состав од повеќе уживатели на реге музиката и борци за правата во Урбаната Џунгла. По десет годишна соработка со повеќeто селектори од Урбаниот Систем, Мастрафите на Регенераторот почнуваат да функционираат на база на реге, рагаa , ска и даб ритмови со што го тактизира пулсот на Македонската ‘’Гринтон’’ Нација и ја активира вољата на сите борци кои се спремни да маршираат свесно за своите права и за големиот JAY – DAY што ке се случи во Скопје. Spliff…. Spliff …splif... GREENTONE NATION...

Similar places nearby