Microsoft Macedonia

Microsoft Macedonia

ul. Kiril i Metodij 7, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

+389 2 3090 890

Categories
Work hours Add information
About

Во Microsoft, наша мисија и вредност е да им се помогне на луѓето и бизнисите насекаде во светот да го реализираат целиот свој потенцијал.

Microsoft Macedonia cover
Description Add information
Similar places nearby