We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
National Association for Incoming Tourism of Macedonia

National Association for Incoming Tourism of Macedonia

Bul. Sv. Kliment Ohridski 45/1 lok. 10, Skopje, Macedonia

Get Directions

077651555

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 09:00 – 17:00 SA closed
TU 09:00 – 17:00 SU closed
WE 09:00 – 17:00
TH 09:00 – 17:00
FR 09:00 – 17:00
About Национална Асоцијација за Дојдовен Туризам на Македонија / National Association for Incoming Tourism of Macedonia
National Association for Incoming Tourism of Macedonia cover
Description Националната Асоцијација за Дојдовен Туризам на Македонија, е легитимен наследник на Асоцијацијата на Туристички Агенции за Дојдовен Туризам на Македонија. Управниот одбор на АТАДМ во април 2016 година, донесе одлука за формирање на асоцијација, која ќе ги опфати сите чинители во дојдовниот туризам во Р. Македонија, и на тој начин да се прошири и продолжи успешната приказна. Основачи на НАИТМ се Гоце Робев од Енџој Балканс, Александар Кузманоски од Симониум Травел, Стефан Керазовски од Визит Маседониа, Димитар Ѓорѓиевски од Енџој Маседониа, Аккан Махмут од Караџи Турс, Џихангир Бадем од Бадем Турс и Влатко Сулев од ГоБалканс Травел. Претседател на асоцијацијата е Влатко Сулев.
  • Bul. Sv. Kliment Ohridski 45/1 lok. 10, Skopje, Macedonia
  • Get Directions

Similar places nearby