We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Natural Pools

Natural Pools

Via Porto,, San Giovanni Lupatoto, 37057, Italy

Get Directions

393489340764

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 09:00 – 17:00 SA 09:00 – 12:00
TU 09:00 – 17:00 SU closed
WE 09:00 – 17:00
TH 09:00 – 17:00
FR 09:00 – 17:00
About Natural Pools & Spa ju ofron pishina të një dizajni unik. Pishina që janë krejt ndryshe nga ato të zakonshmet. Me pranë natyrës dhe qetësis.
Natural Pools cover
Description NATURAL POOLS & SPA ka bashkëpunuar me kompani që prej shumë vitesh janë specializuar ne sektorin e sistemeve të ujitjes, kopshtari dhe realizimin e pishinave. Përvoja e fituar ndër vite na jep mundësinë që t’i ofrojmë klientit një shërbim më të plotë dhe mbi të gjitha më profesional.

Personeli ekspert i NATURAL POOLS & SPA projekton dhe realizon në mënyrë artizanale, për individë ose kompani në Itali e shumë vende të ndryshme, sisteme ujitje për kopshtet tuaja, pishina tradicionale, pishina natyrale, liqene artificiale dhe ujëvara.

Falë përdorimit të makinerive të zhvilluara dhe pajisjeve specifike, NATURAL POOLS & SPA siguron zgjidhje të shkëlqyer për të kënaqur çdo dëshirë. Materialet e zgjedhura dhe teknologjia e avancuar, teknikë të specializuar dhe të pasionuar pas punës, bëjnë që çdo punë e jona të ketë suksesin e garantuar.

Midis llojeve të ndryshme të pishinave të realizueshme, NATURAL POOLS & SPA, ka zhvilluar dhe patentuar një sistem revolucionar të pishinave natyrale.

Similar places nearby