We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Olympics  Balkan of  Hairdressing Albania

Olympics Balkan of Hairdressing Albania

Durrësi, 1002, Albania

Get Directions

Add phone number

Categories
Work hours Add information
About Welcome to Olimpics Balkan of Hairdressing in Albania!
Miresevini ne Olimpiaden Ballkanike ne Shqiperi!
Official Page/Faqja Zyrtare
Olympics  Balkan of  Hairdressing Albania cover
Mission Qe ne 1996
Description Historiku i Olimpiades
Filloi me oragnizimin e pare kombetare te Shqiperise duke e mundesuar me forcat e personave qe ne ate kohe kishin idera per organizimin e kesaj olimpiade nacionale.
Per here te Pare ne Historine e Shqiperise Organizohet Olimpiada e pare BAllkanike NE Shqiperi Me Mbeshtetjen e Fuqishme te AMISS FANTASY DHE SWISSCONTACT ALBVET duke e bere endren Realitet Pas kaq shume vitesh!
Founded Nina Beqiraj Ana Zacharian e tjer

Similar places nearby