We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Orbis Consulting Kosovo

Orbis Consulting Kosovo

Ap.6, No.33 Hajdar Dushi, Pristina, 10000, Kosovo

Get Directions

+381 38 413 016

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 09:00 – 17:00 SA closed
TU 09:00 – 17:00 SU closed
WE 09:00 – 17:00
TH 09:00 – 17:00
FR 09:00 – 17:00
Orbis Consulting Kosovo cover
Description Orbis Consulting International është kompani ndërkombëtare e cila specializon në edukim ndërkombëtar, migrim, akreditime akademike, planifikim të rezidencës dhe të nënshtetësisë.

Similar places nearby