We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Ortoprotetika "Ortoprotech"

Ortoprotetika "Ortoprotech"

Lagja Qendresa Rruga Anton Santori pn Cagllavice, Pristina, 10000, Kosovo

Get Directions

045500565

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 08:00 – 20:00 SA 08:00 – 20:00
TU 08:00 – 20:00 SU closed
WE 08:00 – 20:00
TH 08:00 – 20:00
FR 08:00 – 20:00
About Ortoprotetika Ortoprotech ofron sherbimet per te gjitha llojet e protezave dhe ortezave.
Ortoprotetika "Ortoprotech" cover
Description Misioni Ynë
Ortoprotech është e angazhuar që me profesionalizmin e saj të i ofrojë produkte të kualitetit të lartë me një përgaditje profesionale nga profesionist vendor, por të shkolluar jashtë vendit. Ortoprotech në kontinuitet synon rritjen, por të njëjtën kohë edhe zhvilimin teknologjik duke ecur në hap me kohën.
Synimi Ynë
Nëpërmjet përgaditjeve profesionale synimi ynë është që pacientët të jenë kënaqur duke iu ofruar të gjitha produktet të Protetikës dhe Ortotikës në vendin tonë për të i rehabilituar të gjithë pacientët më shërbime kualitative, dhe profesionale
Shërbimet Tona
Ortoprotech me produkte ju ofronë këto shërbime: Proteza mbi gju, proteza nën gju, Protez për dizartikulim të femorisit, protez për dizartikulim të gjurit, protez për shopart, Protez për duar. Korset TLSO, Korset Lumbosacral, Korsetin Boston, Korsetin Tajlor, Korsetin Milwakuee, AFO, KAFO, HKAFO, DAFO, Vertikalizatorë, AFO me nyje, GRAFO, Korrektues me këpucë, Thomas Korrektues, Twister, Ortez për abduksion të kukave, Splinte statike për duar, Splinte dinamike për duar, Ortezë për kontraktur të brrylit, Ortezë për abduksion të krahut, si dhe shumë produkte të tjera në konsullta me specialistët ortopedikë dhe fiziatrik
Founded 10/02/2015
  • Lagja Qendresa Rruga Anton Santori pn Cagllavice, Pristina, 10000, Kosovo
  • Get Directions

Similar places nearby