We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Pet Centar Makedonija

Pet Centar Makedonija

Bul.Ilirija bb komplex VIA COK, 1200 Tetovo, Tetovo, 1200, Macedonia

Get Directions

Add phone number

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 08:30 – 20:00 SA 08:30 – 20:00
TU 08:30 – 20:00 SU closed
WE 08:30 – 20:00
TH 08:30 – 20:00
FR 08:30 – 20:00
About ПЕТ ЦЕНТАР - најголемата продавница во Македонија за храна и опрема за домашни миленичиња.
Pet Centar Makedonija cover
Description Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија. Нашата понуда и производи се пласираат до вас преку нашиот дистрибутивен систем кој секојдневно ги задоволува потребите на сите потрошувачи ширум Македонија. Во нашата гама на производи се застапени најквалитетни производи од Европската Унија и Канада, докажаниот квалитет на српските житарици застапени во храните за голуби и птици како и словенескиот квалитет на храните на риби. Поради докажаниот квалитет кон клиентите во 2013 година ја отвараме нашата продавница Пет Центар.
Пет Центар е специјализирана продавница за храна и опрема за сите домашни миленици, и е присутна на пазарот во Македонија од 2013 година. Сместени на локација на самиот влез во Тетово од страната на Скопје овозможуваме лесен и брз пристап до нас, со овозможен паркинг простор за нашите потрошувачи. Поради долгогодишна традиција и успехот на компанијата за само три години успеваме да станеме најголемата продавница во Македонија која што нуди најразлични видови на производи на своите потрошувачи. Посебната посветеност кон постојано проширување на асортиманот на производи како и осигурувајќи пристапни цени до своите клиенти не прави да бидеме број ЕДЕН во Македонија. Пет центар нуди богат асортиман на храна и опрема за сите видови домашни миленици, како и богата понуда на мали животни како: риби, птици, глодари. Исто така во склоп на продавницата нудиме и најразновидни услуги за вашите миленици како: шишање, бањање, нега на крзно и други преостанати услуги. Пет Центар ви нуди во секое време стручни совети од нашите ветеринари и се труди секогаш да
  • Bul.Ilirija bb komplex VIA COK, 1200 Tetovo, Tetovo, 1200, Macedonia
  • Get Directions

Similar places nearby