We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Pizza Bar 9-shja e Artë

Pizza Bar 9-shja e Artë

Muhalla Muje-Longe, Cegrane, 1237, Macedonia

Get Directions

00389 70 484 282

Add link to website

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 10:30 – 01:30 SA 10:30 – 01:30
TU 10:30 – 01:30 SU 10:30 – 01:30
WE 10:30 – 01:30
TH 10:30 – 01:30
FR 10:30 – 01:30
About Ju mirëpresim .. Kësaj here dicka krejt më ndryshe..
Food styles Burgers, Delis, Fast Food, Food Stands, Greek and Mediterranean, Italian, Pizza, Russian, Sandwiches, Steakhouses, Turkish
Restaurant specialties Coffee, Dinner, Drinks, Lunch
Restaurant services Delivery, Groups, Kids, Outdoor, Reserve, Takeout, Waiter, Walkins
Pizza Bar 9-shja e Artë cover
Description Rifilluam perseri me te njejtin restaurant por me nje sherbim te profesionalizuar dhe nje kuzhin pak me ndryshe se me pare..

Para dite ofrojm edhe meny me cmime te volitshme per Puntoret, por cmime te volitshme mund te gjeni edhe naten ne disa lloje te ushqimeve..

Ofrojm pizza te shijshme ne cdo moment por jo vetem kaq, kesaj here edhe me fast food (ushqim te shpejt), salata te ndryshme si dhe pije te shumllojshme JOALKOHOLIKE .

Shpresojm te jeni te kenaqur nga ana yne..!
General manager Sabri Baftijari

Similar places nearby