We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Prosante

Prosante

RR. TIRANE - DURRES, PICARE, VORE, Vorë, 1001, Albania

Get Directions

+355 672693778

Categories
Work hours Add information
About Prosante u krijua ne vitin 2009 ne Shqiperi si dege e firmes qendrore ne Turqi.
Nje sukses i madh eshte arritur gjate ketyre viteve.
Prosante cover
Description Ne ju sigurojme uje te shendetshem dhe cilesor pas montimit te aparateve tona. Trajtojme ujin te ardhur nga pusi ose nga rrjeti dhe e kthejme ate ne uje te perdorshem per larje, gatim, larje enesh etj.
Disa nga referencat tona qe perdorin impiantet dhe aparatet te firmes tone jane:
Albtelecom, BKT, Eagle Mobile godina qendrore
Meterologjia
Universiteti Epoka
Universiteti Beder
Kolegji Turgut Ozal
Kolegji Mehmet Akif,( vajza dhe djem )
Bar Segafredo
Vila private
  • RR. TIRANE - DURRES, PICARE, VORE, Vorë, 1001, Albania
  • Get Directions

Similar places nearby