We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Qupee

Qupee

Centar, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

Add phone number

Add link to website

Categories
Work hours Add information
About Купи си од дома!
Qupee cover
Description За Qupee
-Qupee претставува online продавница која Ви нуди производи со модерен дизајн и квалитет за прифатливи цени, а Вие можете да ги купите на едноставен начин!

Како до посакуваниот производ?
-Сé што треба да направите е да го одберете производот што Ви се допаѓа и да нé контактирате во нашиот Inbox на самата фан страница и потоа ќе добиете подетални информации.

Достава на посакуваниот производ
-Доставата е БЕСПЛАТНА во поблиските региони во Скопје, а во другите региони од Македонија се доплаќа 100 ден.

Наплата
-Наплатата се врши при достава на производот на самиот доставувач.

За повеќе информации контактирајте не на нашата e-mail адреса contactqupee@gmail.com

НАПОМЕНА:
За оние производи коишто ги немаме во моментот на залиха потребни се 15-30 работни денови за достава.

Similar places nearby