We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
R&R Computer Services

R&R Computer Services

Rr ISLAM ALLA, Tirana, 39/1, Albania

Get Directions

+355 69 433 9723

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 09:30 – 21:00 SA 09:00 – 21:00
TU 09:00 – 21:00 SU 10:00 – 16:00
WE 09:30 – 21:00
TH 09:30 – 21:00
FR 09:30 – 21:00
About R&R Computer Service

Phone nr: +355694339723

Mail: info@crs.al

Web: crs. al
R&R Computer Services cover
Mission R&R Computer Services ka sukses të garantuar në rregullimin e pjesëve kompjuterike ,po ashtu edhe shitjes së artikujve Second Hand.
R&R Computer Services e ofron këtë mundësi në mënyrë që konsumatorët të blejnë produkte të një teknologjie të përparuar me çmime shumë ekonomike.
Misioni ynë është që të përmirësojmë standartin e jetesës së njerëzve me cmime më ekonomike në krahasim me konkurencën.
Ne ofrojmë respekt dhe përkushtim ndaj klientëve tanë.
Description Add information
Awards Laptop,Kompjuter,Tablet,Apple,etj
Founded 03/15/2003
Products APPLE,SAMSUNG,LENOVO,DELL,HP,ACER,FUJITSU,etj

Similar places nearby