We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
REHAU Macedonia - водовод и греење

REHAU Macedonia - водовод и греење

ул. Борис Трајковски 7б, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

+ 389 2 2402 670

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 08:00 – 16:00 SA closed
TU 08:00 – 16:00 SU closed
WE 08:00 – 16:00
TH 08:00 – 16:00
FR 08:00 – 16:00
About РЕХАУ во Македонија

Во 2005 година е отворено продажното биро во Скопје со свој магацин, преку кое се обработува пазарот во Македонија, Косов
REHAU Macedonia - водовод и греење cover
Description Историја

1948 Хелмут Вагнер започнува со производство на цевководи и црева за вода. Производствена хала била една помошна зграда на франкофонската фабрика за кожа основана 1907 година. Производството зема голем замав и се развива, поради што РЕХАУ уште тогаш можеше да бележи успех кај илјадници производи и системи. Но со ефтини масовни производи уште од самиот почеток претпријатието не гледаше иднина. Висококвалитетни делови и системи, во кои има многу сопствено Know How како и нивниот развој и производство се клучите елементи со кои станавме големи.
Founded 2005
  • ул. Борис Трајковски 7б, Skopje, 1000, Macedonia
  • Get Directions

Similar places nearby