We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
ROOF GROUP

ROOF GROUP

Rr.Behar Begolli, Prishtina e re, Pristina, 10000, Kosovo

Get Directions

+386 49 201 102

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 08:00 – 17:00 SA 08:00 – 17:00
TU 08:00 – 17:00 SU closed
WE 08:00 – 17:00
TH 08:00 – 17:00
FR 08:00 – 17:00
About Roof Group është kompani vendore e themeluar si vazhdimësi e dy ish- kompanive
të mëdha: KOSOVA Construction dhe A-Construction qe veprojne nga viti 2005
ROOF GROUP cover
Mission ... Ndërtimet tona të jenë vlerë e shtuar për një jetesë më të mirë të
banorëve të ardhshëm ...
Description Roof Group është kompani vendore e themeluar si vazhdimësi e dy ish- kompanive
të mëdha: KOSOVA Construction dhe A-Construction qe veprojne nga viti 2005
  • Rr.Behar Begolli, Prishtina e re, Pristina, 10000, Kosovo
  • Get Directions

Similar places nearby