We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Shoqata "Lushnja"

Shoqata "Lushnja"

RRUGA LASGUSH PORADECI,Nr 103, LAGJA 18 TETORI,LUSHNJE., Lushnjë, 9001, Albania

Get Directions

+355 69 27 58 766

Add link to website

Categories
Work hours Add information
About Kjo eshte faqa zyrtare e Shoqates Lushnja.
Questa e la paggina ufficale dell Associazione Lushnja.
This is the official PAGE Lushnja Association.
Shoqata "Lushnja" cover
Mission KONTRIBUTI QYTETAR PER LUSHNJEN, TE PROMOVOJE DHE NGREJE VLERAT TONA SI QYTET QE KA PRITUR DHE ZHVILLUAR AKTIVITETE KOMBETARE TE RENDESISHME PER KOMBIN SHQIPTARE.
Description Shoqata “LUSHNJA” e ka seline e saj ne qytetin e Lushnjes , ne adresen: Lagjen 18 Tetori,Lushnje, ,Tel. 069.27.58.766 .E-Mail.shoqata-lushnja@yahoo.com. Veprimtaria e saje do te shtrihet ne te gjithe teritorin e Republikes se Shqiperise, duke hapur dege ne rrethe, qytete komuna si dhe Shtete te tjera duke respektuar ligjet ne fuqi.


Qellimi dhe fusha e veprimtarise se shoqates Lushnja do te jete:
Ne, nje komunitet i gjere qytetarèsh qytetaresh Lushnjare, individe nga te gjitha shtresat, moshat, profesionet, krahinat, besimet fetare, bashkohemi me vullnetin tone te lire ne Shoqaten sociale, kulturore,artistike,sportive “ LUSHNJA”, per ruajtjen dhe zhvillimin e vlerave popullore te treves Myzeqare, per integrimin e vendit me dinjitet kombetar per lirine e demokracine e vertete, per paqe dhe prosperitet,dhe per nje bashkepunim te sukseseshem me Shoqata, fondacione e organizata te tjera nderkombetare .
“SHOQATA LUSHNJA”, eshte nje shoqate qytetare ku qytetaret kerkojne te jene pjese aktive ne diskutimin dhe propozimet e ndryshme per te permiresuar projekte dhe inisiativa qytetare e shteterore ne jeten e perditeshme nepermjet kontakteve me institucionet lokale dhe qendrore per probleme qe shqetesojne komunitetin Lushnjare ku qytetaret nepermjet diskutimeve mbi tema te ndryshme qe nuk kenaqin komunitetin,te japin alternativen qytetare jashte ndikimeve politike, duke u bere pjese e problemeve dhe shqetesimeve te qytetareve. Nepermjet propozimeve konkrete ne rruge zyrtare punojme per te perfaqesuar edhe ate pjese te qytetareve qe politika per pa aftesi, apo mosdashje s’arrin te prezantoje kete pjese aktive ku gati 50% e shoqerise ka humbur besimin ne klasen politike aktuale dhe ne ato alternativa qe ajo ofron per qytetaret per kete komuniteti nuk ka deshire te aktivizohet pasi nuk gjen veten ne programe e aktivitetin e perditshem. Ku nje pjese tjeter e qytetareve nuk gjejne veten ne struktura te pushtetit per te kontribuar pasi ne to prioritet kane militantet dhe n
Founded 2009
  • RRUGA LASGUSH PORADECI,Nr 103, LAGJA 18 TETORI,LUSHNJE., Lushnjë, 9001, Albania
  • Get Directions

Similar places nearby