We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Shqip Store

Shqip Store

centre, Pristina, 10000, Kosovo

Get Directions

Add phone number

Categories
Work hours Add information
About Shqip Store Ofron Veshje, Mbathje, Kozmetikë të kohës dhe koleksionit të fundit.
Shqip Store cover
Description Shqip Store ofron produkte online te cilat mund t'i porositni nga shtëpia përmes faqës sonë, në facebook apo instagram.
Transporti falas!
http://instagram.com/shqipstore

Similar places nearby