We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Sidi Education Pejë

Sidi Education Pejë

Enver Hadri Nr 25, Pejë, Kosovo

Get Directions

+38649422992

Add link to website

Categories
Work hours Add information
About Qendra e gjuhëve të huaja në Pejë për gjuhë Angleze dhe Gjermane. Pajisuni me çertifikata ndërkombëtare nga ''University of Michigan'' dhe ''Greenwich''.
Sidi Education Pejë cover
Description Qendra e gjuhëve të huaja SIDI Education për gjuhë Angleze dhe Gjermane.
Këtu mund të pajiseni me çertifikaten ndërkombëtare nga ,,University of Michigan-MET" dhe ,,University of Greenwich".
Adresa: Rr. Enver Hadri nr. 25, prapa qerdhës së re të qytetit (te parku i vogël) Pejë.
Kontakti në Pejë Fahri Karagjyzi +37744221414 / +38649422992

Similar places nearby