We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Stanben kompleks AtlantiS Veles

Stanben kompleks AtlantiS Veles

Rashtanski pat, Veles, 1400, Macedonia

Get Directions

38970400769

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 07:00 – 16:00 SA 07:00 – 16:00
TU 07:00 – 16:00 SU closed
WE 07:00 – 16:00
TH 07:00 – 16:00
FR 07:00 – 16:00
About Атлантис Инвест Груп увоз -извов ДОО Велес со седиште во Велес е компанија која се занимава со градежништво.
Stanben kompleks AtlantiS Veles cover
Description Компанијата има за цел изградба на висококвалитетни деловно - станбени објекти од каде што ја создава својата идеја за квалитетно планиран, проектиран и изведен станбено-деловен комлекс од околу 40.000 м2 планирани околу 500 станови плус деловен простор или околу 30.000 м2 станбен простор и 10.000 м2 деловен простор.

Similar places nearby