We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Ta Pastrojmë Bregdetin

Ta Pastrojmë Bregdetin

Rruga Bilal Golemi 12, Tirana, 1001, Albania

Get Directions

+355692545900

Work hours Add information
About "Ta Pastrojmë Bregdetin - 2016
Let’s Do It Albania! Let’s Go Green!
Green Line Albania
Ta Pastrojmë Bregdetin cover
Mission Misioni i ynë është i thjeshtë i domosdoshëm dhe i arsyeshëm. Ne dëshirojmë që secili qytetarë të marrë pjesë në këtë fushatë të veçantë kombëtare dhe të ndihmojë në pastrimin e vendit tonë të bukur.
Description "Ta Pastrojmë Bregdetin - 2016
Let’s Do It Albania! Let’s Go Green!
Green Line Albania
Founded Ervin Shehaj
Categories

Similar places nearby