We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Let's Do It Kosova

Let's Do It Kosova

Dardania, Pristina, 10000, Kosovo

Get Directions

+377 (0) 45 783 783

Work hours Add information
About Environmental initiative - Iniciativë mjedisore

www.letsdoitkosova.org
Instagram & Twitter: @letsdoitkosova
Let's Do It Kosova cover
Mission Misioni i ynë është i thjeshtë i domosdoshëm dhe i arsyeshëm. Ne dëshirojmë që secili qytetarë të marrë pjesë në këtë kampanjë të veçantë kombëtare dhe të ndihmojë në pastrimin e vendit tonë të bukur.
Description Let's do it Kosova is a great campaign that encourages the national movement to mobilize all the citizens , organizations, companies to clean the waste of our state. The team that is leading the initial steps of this movement has previously been trained by the other teams and organizations how to be prepared for the first steps.
However ,nothing cannot be done without the support of each one of you. We want serious and hard working people to help us realize something that should be done for ages. Every serious individual , organization and company are more than welcome to contact us and so we can discuss about the role that they can have in all this VERY IMPORTANT CAMPAIGN.
OUR COUNTRY WILL THANK US FOR DOING THIS WONDERFUL ACTION, BE PART OF IT!Let's Do It Kosova është organizatë e cila merret me aktivitete që kanë të bëjnë me ruajtjen dhe mbrojtjen e mjedisit në Kosovë. adresimin e problemeve mjedisore dhe organizimin e qytetarëve për aksione të pastrimit si dhe organizimin e aksionit të pastrimit të tërë Kosovës me 24 Maj .
Let's Do It Kosova është pjesë e levizjes globale “Let's Do It World” e cila është e pranishme në 107 shtete në mbarë Botën. E filluar në vitin 2008 në Estoni dhe e përhapur shumë shpejt në tërë Botën, kjo iniciaitvë u realizua me shumë sukses për dy vite me radhë edhe në Kosovë me 24 Maj 2012 dhe 2013 ku pjesë e aksioneve të madha u bënë mbi 200.000 qytetarë dhe u larguan mbi 20.000 ton mbeturina, duke e bërë Kosovën një ndër vendet me organizimin më të mirë të fushatës . Ta Pastrojmë Kosovën arriti që brenda një kohe të shkurtër problemin e mjedisit në Kosovë ta bëjë temë debati në të gjitha strukturat qeveritare dhe joqeveritare në Kosovë, u realizuan shumë debate, emisione televizive, dokumentar, spote promovuese dhe në një kohë shum të shkurt u bë lëvizje dhe aktivitet i cili u përkrah nga të gjithë pa përjashtim.

Ta pastrojmë Kosovën tani më është e shtrirë në të gjitha Komunat e Kosovës, në secilën Komunë funksionojnë
Founded 2011
Products Estonia – 50 000 people
Latvia – 500 000 people (4 actions)
Lithuania – 393 000 people (4 actions)
Portugal – 100 000 people
New Delhi, India – 50 000 people (10 actions)
Slovenia – 270 000 people
Kiev, Ukraine – 1680 people
Romania – 200 000 people
Sofia, Bulgaria – 41 000 people
Moldova – 113 600 people
Ukraine – 22 000 people
Phnom Penh, Cambodia – 2400 people
Russia – 9000 people
Hungary – 162 000 people
Serbia – 289 534 people
Finland – 300 000 people
Rio de Janeiro, Brazil – 6500 people
Brasilia, Brazil – 8000 people
Russia – 11 000 people (2 actions)
Categories

Similar places nearby